Waar de visvereniging hoop op geluk in Nijkerk weer hun thuiswater plas Watergoor beschikbaar heeft gesteld samen met de accommodatie voor ons fantastische 5 jarig jubileumfeest was het aan ons de uitdaging om een paar visjes uit het water te halen.
De hoogste tijd om de hengels klaar te maken zo gezegd zo gedaan.

Om 10 uur was het begin van de viswedstrijd het viel niet mee om uit het prachtige kraakheldere water een paar vissen te verleiden.

Het weer zat zeker niet tegen met een graatje of 20 en af en toe een zonnetje was het prima te doen. We hebben gezellig gevist en lekker bij gekletst en het lukte om een paar vissen te strikken.

Om een uurtje of 1 hierna ging de muziek aan en was het tijd voor een overheerlijke BBQ met een paar frietjes en een stukje stokbrood was het dik voor elkaar en hebben we samen genoten van deze heerlijke maaltijd.

Na de BBQ was het tijd voor de verloting alle deelnemers kregen een lootje en voor de rest van alle aanwezigen was de gelegenheid om nog een paar lootjes te kopen. Dit was zeker de moeite want er waren prachtige prijzen te verloten

Als hoofdprijs was er een weekend vissen beschikbaar gesteld door karper droom om te gaan karper vissen in Tiel. Deze is gewonnen door Dirk Tellekamp. Hij mag met twee personen en begeleiding in een aangepast huisje een weekend of midweek op de prachtige karpers vissen bij karper droom in Tiel.

Na de verloting kwam natuurlijk de prijsuitreiking met de 3e prijs voor Dirk Jansen 1. de 2e prijs Rian Boersen 2. en de 1e prijs voor Berry Kreuger en deze komt met de Erik Romp wisseltrofee.
Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd.

Na de prijsuitreiking kwamen de eerste bussen alweer om de deelnemers op te halen kortom ondanks de wat matige vangsten was het een prachtig feest.

Als slot willen we nog een heel aantal mensen en bedrijven bedanken voor het mede mogelijk maken van deze succesvolle dag.

Tessas
Snackbar Amersfoort