Een vrijwilliger is iemand die uit vrije wil werkzaamheden verricht, buiten een vast dienstverband. In het algemeen zijn deze werkzaamheden onbetaald of staat er een vergoeding tegenover die lager ligt dan het minimumloon bij betaald werk. Een vrijwilliger verricht vrijwilligerswerk.

Tegenwoordig worden vrijwilligers opgedeeld in 2 categorieën: nieuwe en klassieke vrijwilligers.De klassieke vrijwilliger is iemand die jarenlang in dezelfde organisatie een taak blijft uitvoeren. Zijn of haar motivatie wordt vaak gelinkt aan sociale aspecten. De vrijwilliger blijft bij de organisatie omdat de andere vrijwilligers vrienden zijn en omdat hij of zij al jaren hetzelfde doet.

Heeft u interesse om vrijwilliger te worden bij onze stichting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier. Vul wel alle gegevens in die verplicht zijn en vink de optie “Informatie vrijwilliger worden” aan. Doet u dat niet, dan kan uw aanvraag niet in behandeling worden genomen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie

Informatie

Sending