Hengelsport- en Botenbeurs 2017De 3 dagen Hengelsport- en Botenbeurs 2017 voor Stichting Vissen met beperking zitten er op.
De laatste dag…..die was top te noemen!

Concrete afspraken kunnen maken met een aantal sponsors, een aantal toezeggingen die hopelijk waar worden gemaakt en natuurlijk een aantal teleurstellende “Nee’s” als ik “het verhaal” achter de Stichting had uitgelegd.
Emotie en plezier “verkopen” is namelijk …een stuk minder makkelijk dan tastbare goederen.
Al met al ben ik tevreden over de eerste beurs die ik als ambassadeur voor de Stichting heb mee mogen maken, we hebben een leuk bedrag aan geld kunnen ophalen met “Raadt het aantal boilies”, een aantal gulle gevers gaf zelfs zonder raden of gewoon wat meer.

Bij diverse bedrijven kregen we gelijk wat artikeltjes mee (karperaas, heel veel shads en plugjes) zodat we ook komend seizoen weer kunnen vlammen met onze dankbare cliënten.
Zelf ben ik ook nog achter de wat duurdere artikeltjes aangegaan en we hebben zeker volgend jaar 5 nieuwe molens (hopelijk 8 tot 12) waar ik en Ids van Idzenga Makkum – Hengelsport & Dierenspeciaal ons garant voor stellen.

We hebben de afgelopen periode ook best veel buiten de beurs om gedoneerd gekregen maar kunnen eindelijk alles wat “piept en kraakt” degraderen tot verblijf in de afvalbak.
Een nieuw jaar met nieuwe spulletjes, deelnemers, vrijwilligers en kansen ligt voor ons.

Ik (we) heb(ben) er enorm veel zin in om er weer een mooi jaar van te maken en het gedachtegoed van de grote man Erik (die van boven vast met een glimlach en trots heeft meegekeken) nog meer gestalte te geven.

Donaties zijn uiteraard nog steeds welkom en spulletjes ook.
Een garageopruiming brengt soms verrassend leuke spulletjes naar boven (en niet een garageontruiming want soms krijgen we, goedbedoeld, ook artikelen die we direct door kunnen verwijzen naar de afvalbak).

Alle winnaars van de SPRO Cresta Feeder hengels of de karperrigs: Gefeliciteerd, het juiste aantal was 333, de prijzen komen naar jullie toe (jullie zijn allen gebeld op de beursdagen).

Namens de Stichting willen we alle donateurs (financieel of spulletjes), sponsors, (nieuwe) cliënten, (nieuwe) vrijwilligers en het team wat de beurs mee heeft gedraaid (stuk voor stuk toppers!) heel erg bedanken!

Meer info uiteraard te vinden op www.vimebe.nl waar ook het verslag van de beurs op komt te staan.

Niet het vele is goed maar het goede is veel.