Even voorstellen

Even voorstellenStichting Vissen met beperking heeft een nieuwe ambassadeur! Zijn naam is Marco Seinstra, 52 lentes jong en 30 jaar actief in de automatisering en telecommunicatie op wereldwijd niveau.
Hij stelt zichzelf voor op deze pagina: KLIK HIER

Verder nogmaals een oproep van de webmaster:
wie wil de stichting sponsoren met de website? De stichting zit bij een uitstekende hosting, maar hebben het laagste pakket vanwege de kosten. Evengoed met alle berichten en verslagen is dit pakket qua ruimte niet toereikend. Wie oh wie kan/wil de website sponsoren zodat we naar een hoger pakket kunnen gaan? Dan hoef ik, de webmaster, niet op de serverruimte te letten en hoef ik niet steeds al wat oudere berichten te verwijderen.
Interesse wat het gaat kosten? Neem dan contact met mij op via webmaster@vimebe.nl
Namens de stichting alvast bedankt!